Arcfiatalító kezelés

Arcfiatalító kezelés

Az idő kerekét nem tudjuk megállítani, és ez idővel meglátszik a külsőnkön. Szeretünk tenni ez ellen, ezért a sokfajta arcfiatalítás eszközével élünk.


Mi is az az arcfiatalítás?

Ez egy kozmetikai kezelés vagy kezelések sorozata, melyet azért vállalunk, hogy az arcunk fiatalabb megjelenést tükrözzön. Vannak műtéti és műtét nélküli eljárások. Mi egy műtét nélküli megoldást ajánlunk Nektek.

Arcfiatalítás műtét nélkül – lehetséges ez? Természetesen igen! Nagyon sokan félnek a plasztikai műtétektől, ami ráadásul rendkívül költséges. Tartanak a műtét utáni fájdalomtól, a kórházi fertőzésektől és az esetlegesen megmaradó hegektől. Ennél a Hydra Beauty facial care rendszernél ettől nem kell tartani.

Mi az a Hydra Beauty facial care rendszer?

Ez egy profi arckezelő berendezés, mellyel teljes körű tisztítást, arcfiatalítást érhetünk el. Már az első kezelésnél látványos eredményt lehet elérni.

 1. AquaClean technológia: egyidőben hidrodermabráziót és mélyrétegű bőrtisztítást végez.
 2. LED fényterápiát is tartalmazó kezelőfej a hatóanyag-bevitelre nyújt megoldást. A LED terápiával kombinált elektroporációs kezelőfeje tű nélküli mezoterápiára alkalmas.
 3. Gyémántfejes, vákuummal kombinált kezelőfej a tökéletes hámlasztáshoz, bőrtisztításhoz tökéletes.
  Három technológiát foglal magában a rendszer, mellyel a tökéletesen tiszta, ragyogó és fiatalos arcbőr érhető el.

Mit is jelent ez pontosan?

A hidrodermabrázió kifejezés a hidro (víz), a derm (bőr) és az abrázió (kopás) szavakból áll, vagyis a jelentése vizes bőrcsiszolás. Ötvözi a a hidrodermabráziót és a savas hámlasztást.

Ez az arcfiatalító készülék az AquaClean hidrodermabráziós arctisztítást ötvözi a LED fényterápiával kiegészített elektroporációval, hogy az Ön bőrproblémái megszűnjenek. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, fokozza a vérkeringést a kezelt területen.

Sokfajta műtét nélküli arcfiatalító kezelést ismerünk (lézeres, aranyszálas, oxigénes, bioszálas), azonban ebben a gépben az a csodálatos, hogy három technológiát foglal magában a rendszer, mellyel a tökéletesen tiszta, ragyogó és fiatalos arcbőr érhető el.

Mely területeken használható az arcfiatalító gép?

 • bőrtisztítás,
 • pórustisztítás,
 • elhalt hámsejtek,
 • komedók és bőrparaziták eltávolítása,
 • bőrlégzés és vérkeringés fokozása,
 • bőrtextúra javítása,
 • hámlasztó kezelések (mikrodermabrázió),
 • hatóanyagbevitel,
 • nap által károsított bőr,
 • öregedési foltok

Az optimális eredmény elérésére 4-6 kezelés szükséges, kéthetes időközönként. A kezelési idő 5-25 perc kúrában alkalmazva. A szinten tartás miatt a kezelést érdemes minden évszakban megismételni.

Mikor használható ez a fajta arcfiatalító kezelés?

A jó hír, hogy minden évszakban lehet használni, így nyáron is végezhető savas kezelés.

Mi a teendő kezelés után?

Magas faktorszámú fényvédőt kell használni, tilos a napon tartózkodni illetve kerülni kell a szoláriumot. Egy napig kerülni kell az intenzív sportot, úszást és a szaunát.

Ismerd meg végleges szőrtelenítő szolgáltatásunkat is >>>