Profhilo kezelés

A Profhilo kezelés így dolgozik a bőr átalakításán:

  • serkenti a bőr kollagén és elasztin képződését (csak ez a termék képes rá!),
  • ez egy olyan bőrfeszesítő kezelés, mely javítja a bőr tónusát, textúráját, hidratációját és ragyogását,
  • növeli a szilárdságot és rugalmasságot – az egészségesebb, lágyabb bőrért, növekedett rugalmasság mellett,
  • a Profhilo kezelés néhány perc alatt elvégezhető,
  • kevesebb tűszúrással, így minimális kellemetlenséggel jár,
  • nincs mellékhatása,
  • a hagyományos hialuronsavas készítményekhez mérten az új Profhiloval sokkal tartósabb hatás érhető el,
  • nagy előnye a kezelésnek a hosszantartó hatása.

BAP (bio-esztétikai pontok) módszer 10 injekciót tartalmaz. Az arc mindkét oldalán 5-5 ponton juttatjuk be a hatóanyagot. Ez az eljárás feszesíti a bőrt, és tömörítettséget fokozó lifting hatással bír. Ezen felül fokozza a bőr természetes kollagéntermelését és megújulását. 28 napon keresztül fokozatosan szívódik fel a bőrben, ezalatt 4 különféle típusú kollagén és elasztin stimulálása történik.

Két különböző hialuronsav típus összekeverésével egy új biokompatibilis vegyület révén mellékhatás nélkül szépülhetünk. Ez egy nagyon biztonságos, szabadalmaztatott technológia. Ezekben különbözik a Profhilo a piacon lévő korlátozottabb hatású töltőanyagoktól.

A Profhilo sokkal hosszabb ideig tart a bőr alatt, és mélyebben hidratál mint más anyag.

Ezek mellett nagyon látványos eredményeket érünk el a kézfej fiatalításában, vagy akár a rugalmasságát vesztett felkar bőrének kezelésében.

2018-ban a legjobb injektálható termék díjat nyerte el az esztétikai termékek között.

Profhilo kezelés

A forradalmian új Profhilo kezelés a bőr remodelingjét (jelentése: átalakít, újjáalakít, átdolgoz) végzi el. Fantasztikus javulást eredményez a szövetek szerkezetében. Nem kívülről hat, hanem a sejtekben.

Profhilo kezelések új kategóriát képviselnek a bőr minőségének javításában. A speciális előállítási eljárásának köszönhetően nagy mennyiségű kis- és nagy molekulatömegű hyaluronsav keveréket tartalmaz, amelyet kémiai adalékanyagok nélkül hővel stabilizálnak. Ennek révén az így kapott komplex egyedi tulajdonságokkal rendelkezik.

Valójában javítja a bőr természetes gyógyító tulajdonságait egy bioátalakításnak nevezett folyamat révén. A 100 % tisztaságú hialuronsav vegyület szintén kompatibilis, így semmilyen módon nem károsítja a bőr szövetét. Sok más dermális töltőanyaggal ellentétben a test egész területén biztonságosan lehet felhasználni.

A Profhilo hatásai

A Profhilo hatásainak kiterjedt klinikai kutatásai igazolják az extracelluláris (sejten kívüli) mátrix átalakulását, a kollagénképződés jelentős fokozódását.

A bőr textúrája, rugalmassága és hidratációja javul, sokkal feszesebbé válik, emelő hatás alakul ki.

A legjobb eredmény elérése érdekében ez az eljárás önmagában is használható, vagy kiváló kiegészítés bőrön át (dermális) történő töltőanyagokkal való kezelésre. Így ajánljuk a komplex eljárást. 

A test bármely területén elvégezhető, ahol a bőr szerkezetének javítása a cél. Legtöbbször arcfiatalításra, ezen kívül a nyak-, és a dekoltázs kezelésére, a finom ráncok, a bőr tónusának csökkentése miatt használjuk.

A kezelés utáni eredmények szinte azonnal láthatóak, természetes megjelenésűek, és látványos megújulást mutatnak az összes kezelt területen.

Protokoll alapján évente 2 alkalommal javasolt.