Vivace kezelés

Vivace kezelés egy frakcionális RF (rádiofrekvenciás) kezelés,

mely bőrfeszesítésre, és bőrfiatalításra is kiváló. Az arcfeszesítés, az arcfiatalítás biztonságos, és remek eszköze.

Egyszerre kezeli a bőr felső-, és középső rétegeit, hogy a bőrfelszín minimális sérülést okozva a hatás a kötőszöveti rétegekben teljesedik ki. Kollagén indukciós terápia, kisimítja a ráncokat, feszesít, eltünteti a tág pórusokat, és az aknés hegeket. Lassítja a bőr természetes öregedési folyamatát, műtéti hegek, nyúlási csíkok halványítása, kezelése, az idősebb érett bőrt gyorsan feszesíti és fiatalítja.

A Vivace kezelés hatása azonnali, látványos, és tartós.

Összehúzza a kisebb pórusokat, javítja az áll kontúr vonalát, lifting hatású. A faggyútermelődésnek gátat szab. Fokozza a bőr nedvességtartalmát, a kötőszövet képződést, és kollagén termelést. A meglévő kötőszövetet megerősíti, bőrfelszín nagyon szépen megújul.

A kollagén indukciós terápia a sebgyógyulási folyamatot felgyorsítja, fényterápiájával a vörös LED aktiválja a bőrsejteket, javítja a bőrtónust és bőrtexturát. A kék LED fény az aknés bőr állapotát javítja. A kezelés révén a bőr tömörebb fiatalabb, rugalmasabb lesz, a pórusok mérete csökken.

A kezelést 3-4 alkalmas kúrában javasoljuk, a kezelések között 3-4 hét szünetnek kell eltelnie. Évszaktól függetlenül alkalmazható akár nyáron is.

A kezelés menete

Felszíni érzéstelenítő krémmel bekenjük a kezelendő felületet, majd a fertőtlenített részt követően 30-45 percet vesz igénybe a kezelés.
A kezelőfejből a bőrbe hatoló 36 db arany bevonatú mikrótűk apró mikró sérüléseket ejtenek a kötőszöveti rostokon, melynek hatására regenerálódásba és újra képződésbe kezdenek.

A rádiófrekvencia a kollagén és elasztikus rostokat azonnali összehúzódására készteti, ami a későbbi stimulációért, és az új rostok képződésért felelős. A szigetelt fejet elsősorban bőrfiatalításra, a szigeteletlen fejet az aknés hegek, tág pórusok összehúzására alkalmazzuk.

A kezelés során megnyílnak a bőr mikroszkopikus csatornái, és ezen keresztül jutnak be a mezoterápiás hatóanyagok. A kezelést követően kipirosodott bőrt hatóanyagban gazdag maszkkal nyugtatjuk.

Arc, nyak dekoltázs, kézfej fiatalítására egyaránt használható.